ERFARNe – men nytenkende

Vi trives med utfordringene ved de store prosjektene – og mulighetene i de nyskapende.


FIVE
CELSIUS står bak flere av landets største prosjekter, og har gjennomført produksjoner for blant annet Eminem, Green Day, Marcus og Martinus, Justin Bieber, Dolly Parton, Andrea Bocelli, Bruno Mars, Top Gear, Nitro Circus og X Games Norway.

Vi er naturligvis stolte av tidligere produksjoner, men mest av alt gleder vi oss til neste utfordring!

 
black-bg.jpg

tett samarbeid

Ved å jobbe med engasjerte samarbeidspartnere og de beste leverandørene i bransjen, skaper vi smarte løsninger for våre kunder – økonomisk, strategisk, teknisk og kreativt.

 

KIM K. OSMUNDSVAAG - Daglig leder/ produksjonsleder

Grunnleggeren av FIVECELSIUS har langt fartstid i bransjen. Han er utdannet innen musikkproduksjon i England med en Executive Master Diploma i prosjektledelse. Han jobbet tidligere som Head Of Production for den internasjonale delen av Atomic Soul i 4 år. Med erfaring fra live sound, festivaler, stage management, sikkerhetsarbeid og mange år som produksjonsleder, har Kim omfattende erfaring og et stort nettverk både i Norge og i utlandet. Som produksjonsleder har han hatt ansvaret for hovedsakelig internasjonale artister på alt fra klubbscener og festivaler til de største arenaene som Telenor Arena og Ullevaal Stadion, samt noen av landets største utendørsarrangementer.

 

STINE BRUN KJELDAAS - PARTNER/ Produksjonsleder

Stine har 7 års erfaring fra internasjonal markedsføring, merkevarebygging, og kreativ ledelse. Hun er godt rustet til å forstå kundens kjerneverdier og kultur, og hva som strategisk kan vœre den beste løsningen for kunden, både innholdsmessig og visuelt. Som tidligere profesjonell snowboardkjører og verdensmester med bl.a OL sølv og X Games gull, vet Stine hva som kreves av planlegging, innsats og fokus på detaljer for å oppnå topp resultater. Dette har hun tatt med seg inn i event-bransjen, der hun har erfaring som prosjektleder for en rekke internasjonale og nasjonale arrangement. 

StineProfil.jpg
 
JohnProfile.jpg

JOHN BIRKELAND HANSEN - PROsjektkoordinator

Gjennom årene i musikkbransjen har John vist seg å ha en stor tilstedeværelse både på og bak scenen. Alt startet etter at han vant NM i Rock i en alder av 12 år- yngste vinner noensinne. Siden da har han turnert både i Norge, Europa og i USA utallige ganger, og har utgitt totalt 9 album. Johns lidenskap ligger både i det han leverer på scenen, såvel som det han utretter bak scenen, og han har unike kvalifikasjoner på begge sider. Som fungerende trommeslager, og samtidig en prosjektkoordinator på konserter og arrangementer, er John en stor ressurs for teamet!